STYRET I HAV GRUPPEN

Kontaktinformasjon til HAVgruppen styre og Daglig leder.

​HAVgruppen har et styre som velges av gruppen selv for to år om gangen.

 

Styret i HAV gruppen settes sammen av opplæringsvirksomheter og kontrollvirksomheter fra hele hele landet, som driver innen fagområdene som HAVgruppen dekker.
Styret pleier å bestå av 9 personer som er eksperter fra respektive fagområder.
Lars Helge Furstrand - Eiva Safex AS
Styremedlem HAVgruppen
Lars Helge har vært servicetekniker/ kontrollør siden 2006 og servicesjef i EIVA-SAFEX AS med ansvar for service fra Sognefjorden og nordover. Avdelingsleder for avdelingen i Ålesund. Erfaring med blant annet kontroll på hydrauliske kraner og løst løfteredskap.
98225512
Odd Øyvind Ekornsæter - Kværner ASA
Styremedlem HAVgruppen
Odd Øyvind har jobbet med rigging, kran og løfteoperasjoner på land og innen offshore siden 2006. Han er i dag faglig leder og instruktør i opplæringsavdelingen til Kværner.
91753640
Ingmar Pahr - Gantic AS
Styremedlem HAVgruppen
Ingmar Pahr er faglig leder i opplæringsavdelingen i Gantic AS. Ingmar har i en årrekke avholdt kurs for land, havbruk, sjøfart og offshore, herunder opplæring på de fleste typer kraner. Han har også avholdt en rekke kurs for kontrollører innen flere fagområder.
93405974
Bjørn Vindenes - BIKS AS
Styremedlem HAVgruppen
Bjørn Vindenes er eier og daglig leder i BIKS AS i Bergen. Bjørn har drevet med kurs og opplæring innen sjøfart og offshore siden 1990, og har en meget bred erfaring innen dette fagområdet.
93499380
Anders Sæterøy - Trollheim Industrier
Styremedlem HAVgruppen
Anders Sæterøy er fagleder i Trollheim Vekst og har i en årrekke vært instruktør og leder for kursavdelingen i Trollheim Vekst. Bedriften har vært gjennom flere år med sterkt vekst og har etter hvert befestet seg som en stor leverandør av kurs innenfor havbruksnæringen i Midt.Norge. 
90722155
Hans Chr Elmholdt - LSI AS
Styremedlem HAVgruppen
93462106
Håkon Sunde - Procert AS
Styremedlem HAVgruppen
Håkon Sunde har arbeidet som kranfører innen sjøfart og offshore siden 1983. Han har også arbeidet som instruktør på kurs innen offshore og sjøfart siden 2007, og har opparbeidet seg en betydelig erfaring innen dette fagområdet. Han arbeider i dag som instruktør og kontrollør innen både landbasert virksomhet, sjøfart og offshore.
46632828
Geir Gislason - PNI AS
Styremedlem HAVgruppen
Geir Gislason har i flere tiår arbeidet som opplæringsleder og instruktør i PNI Opplæringssenter, og han er også grunnlegger og eier av selskapet. PNI er blant landets største innen dette segmentet. Geir har vært instruktør på land og på rigg for svært mange typer kurs og er regnet som en meget erfaren og kunnskapsrik instruktør innen sjøfart og offshore.
90988863
Audun T. Sætre
Daglig Leder HAVgruppen
Audun T. Sætre er nå adm dir i NOORSI og har i en årrekke vært med i den tidligere Offshore og Sjøfart Gruppen. Audun har bakgrunn fra både Sjøfartsdirektoratet, Kystverket, Kystvakten og har dessuten vært adm direktør i rederi.
92447998